دلمه یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و پر طرفداری است که تونع بسیار زیادی دارد و به روش های مختلفی تهیه میشود مثل دلمه برگ، دلمه بادمجان ، دلمه گوجه و.... ما در این مطلب قصد داریم چند نمونه از دلمه های خوشمزه و متفادت را به شما عزیزان آموزش دهیم پس با ما در ادامه این مطلب همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه دلمه سبزیجات:
طرز تهیه دلمه سبزیجات:
برای درست کردن دلمه ابتدا مواد داخلی آن را آماده کنید برای این کار ابتدا برنج را بشویید و به همراه یک پیمانه آب با مقداری روغن روی حرارت بگذارید. نمک و فلفل را هم اضافه کنید و برنج را به صورت کته بپزید تا جایی که آب برنج کم شده و نیم پز شود.
در این میان پیاز را پوست گرفته و خرد کنید، تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا داغ شود سپس پیاز ها را بریزید و سرخ کنید.
بعد از اینکه پیاز طلایی شد نمک و زردچوبه را افزوده و کمی تفت دهید، سپس گوشت چرخ شده را بریزید و خوب به همراه پیاز تفت دهید.
در ادامه سبزی خرد شده را بریزید و سرخ کنید، سپس برنج پخته شده را افزوده و مخلوط نمایید سپس شعله را خاموش کرده و اجازه دهید تا مواد خنک شود.
در این فاصله فلفل دلمهای را شسته و سر آن را به شکل در جدا کرده، داخل آن را از تخم و لایههای سفید تمیز کنید تا به شکل یک کاسه خالی دربیاید. داخل فلفل دلمهای را با مواد دلمه پر کنید و در آن را بگذارید داخل گوجه فرنگیها را هم همین طور پر کنید.
برای درست کردن دلمه پیاز آن را پوست بگیرید و از یک سمت به صورت عرضی یک شکاف عمیق بزنید و در مقداری آب جوش و نمک پیاز را قرار دهید تا کمی نرم شود. وقتی که پیاز نرم شد آن را از آب جوش خارج کنید و زیر آب سرد بگیرید. پیاز خنک شده را از هم باز کرده ورقه ورقه کنید. داخل هر ورقه را از مواد دلمه پر کرده و برگ پیاز را به شکل بقچه یا لولهای بپیچید.
حالا که همه دلمهها آماده شدند در ته ظرف مورد نظر یک لایه برگ دلمه چیده بعد دلمهها را در ظرف بچینید. بهتر است که دلمهها فقط در یک سطح چیده شوند و روی هم نیایند. رب را در ماهیتابهای همراه با نمک و فلفل و کمی آب به شکل سس درآورده روی دلمهها بریزید و اجازه دهید با شعله ملایم حدودا ۲ ساعت بپزد.
خواص ریحان: