گوناگون

وبلاگی متفاوت در زمینه های گوناگون

گوناگون

وبلاگی متفاوت در زمینه های گوناگون

سوپ مینسترون کلاسیک

 سوپ مینسترون یکی از پیش غذاهای معروف ایتالیایی است که با پاستا تهیه می شود، این سوپ بسیار مقوی و خوشمزه است و می توان از آن به عنوان یک وعده غذایی استفاده کرد.

سوپ مینسترون کلاسیک پیش غذای سریع ایتالیایی برای گیاهخواران


مواد لازم برای سوپ مینسترون :

  • هویج خرد شده : ۲ عدد متوسط
  • کرفس خرد شده : ۲ عدد متوسط
  • روغن زیتون فرابکر : ۴ قاشق غذاخوری
  • پیاز زرد خرد شده:  ۱ عدد متوسط
  • رب گوجه فرنگی: یک چهارم لیوان
  • سیر خرد شده : ۴ حبه
  • اورگانو خشک: نصف قاشق چایخوری
  • آویشن خشک: نصف قاشق چایخوری
  • گوجه خرد شده یا گوجه کنسروی: ۷۵۰ گرم
  • سبزیجات خرد شده فصل: ۲ لیوان ( سیب زمینی ، کدو حلوایی ، کدو سبز ، کدو تنبل ، لوبیا سبز یا نخود هر کدام در دسترس بود )

 
سوپ مینسترون


  • پاستا فرمی: ۱ لیوان
  • لوبیا پخته: ۴۵۰ گرم
  • برگ ریز اسفناج ، کیل یا کلم فرانسوی: ۲ لیوان
  • برگ بو: ۲ عدد
  • فلفل قرمز خرد شده: ۱ پینچ
  • فلفل سیاه تازه:  به مقدار لازم
  • آب لیمو ترش : ۲ قاشق چایخوری
  • پنیر پارمزان رنده شده:  برای تزئین در صورت تمایل
  • آب سبزیجات: ۴ لیوان
  • آب: ۲ لیوان
  • نمک: ۱ قاشق چایخوری
سوپ مینسترون


طرز تهیه سوپ مینسترون ایتالیایی:

ابتدا پیاز را پوست گرفته و خرد کنید، هویج و کرفس را هم بعد از شستن خرد کنید، قابلمه مورد نظر را روی حرارت قرار داده و روغن زیتون بریزید ، سپس  سبزیجات خرد شده را افزوده یک پینچ نمک بپاشید و برای چند دقیقه سبزیجات را تفت دهید تا نرم شوند.

در این مرحله سیر را پوست گرفته و خرد کنید سپس به همراه  اورگانو ، آویشن و سبزیجات فصل خرد شده داخل قابلمه بریزید کمی تفت دهید تا بویشان بلند شود.

در ادامه  گوجه را خرد کرده  و به همراه برگ بو به قابلمه اضافه کنید، سپس فلفل قرمز و فلفل سیاه را بپاشید و  آب سبزیجات و آب را اضافه کنیدحرارت را بالا برده تا به جوش آید سپس در قابلمه را نیمه باز بگذارید تا بخار از آن خارج شود. حرارت را تا جایی کم کنید که سوپ از جوش نیوفتد و آرام به جوشیدن ادامه دهد.

 بعد از ۱۵ دقیقه در را برداشته پاستا و لوبیا سبز را اضافه کنید و بدون این که در قابلمه را بگذارید اجازه دهید ۲۰ دقیقه دیگر یا تا زمانی که پاستا آماده شود و لوبیا سبز نرم شود بجوشد.

 قابلمه را از روی حرارت برداشته برگ بو را از آن خارج کنید. آب لیمو ترش و باقیمانده روغن زیتون را به آن بیفزایید. مزه آن را با ذائقه خود تنظیم کنید لوبیا پخته را اضافه کرده با پنیر پارمزان تزئین نمایید.


خواص هویج:

  • مصرف هویج التهابات بدن را کاهش می دهد.
  • هویج میتواند احتمال ابتلا به دیابت نوع 2 را هم کاهش دهد.
  • خوردن هویج موجب حفظ نرمی و انعطاف پوست میشود.
  • هویج به حفظ سلامت کبد کمک میکند.
  • هویج قدرت دفاعی بدن را بالا برده و موجب تقویت سیستم ایمنی بدن میشود.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.