
مواد لازم برای تهیه سوسیس خانگی :
مقدار مواد ذکر شده برای درست کردن سوسیس خانگی برای 8 عدد سوسیس کوکتل مناسب می باشد برای مقدار بیشتر مواد اولیه را به نسبت تغییر دهید.
- گوشت 400 گرم
- رزماری آسیاب شده 1 قاشق غذاخوری
- سرکه قرمز 2 قاشق غذاخوری
- پاپریکا دودی 1/3 قاشق چایخوری
- فلفل قرمز به اندازه دلخواه
-
- نمک 1/2 قاشق چایخوری
- نعنای خشک به اندازه لازم
- فلفل سیاه به اندازه لازم
- سیر 4 حبه
- کاور سوسیس به اندازه لازم
- قیف مخصوص سوسیس 1 عدد
دستور تهیه سوسیس خانگی :
مرحله اول
سیرها را پوست گرفته و خرد کنید ، سپس به همراه گوشت برای دو تا سه بار چرخ کنید. در مرحله بعد ادویه ها را اضافه کرده و مواد را با دست ورز دهید تا بخوبی مخلوط شود.
مرحله دوم
در این مرحله مایه بدست آمده را مجدد به چرخ گوشت برگردانده و قیف مخصوص سوسیس زنی را به چرخ گوشت متصل کرده و کاور سوسیس را روی آن بکشید. ابتدا کاور را هواگیری کرده و سپس سر آن را گره بزنید.
مرحله سوم
چرخ گوشت را روشن کنید تا مواد داخل کاور ریخته و سوسیس ها آماده شوند. زمانی که سوسیس به اندازه دلخواهتان رسید مجدد گره بزنید و باقی سوسیس ها را هم به همین شکل آماده نمایید.
مرحله چهارم
زمانی که همه سوسیس ها آماده شدند آن را از چرخ گوشت جدا کرده و انتهای کاور را گره بزنید . سوسیس ها را به شکل دلخواه بپیچید و در صورت تمایل با نخ ببندید تا از هم جدا باشند. سوسیس ها را برای چند ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود سپس به روش دلخواه طبخ کرده و سرو نمایید.
نکات تهیه سوسیس خانگی :
بهتر است برای تهیه سوسیس از گوشت مخلوط گوساله و گوسفند استفاده نمایید . اما درصورتی که تمایل دارید از یک نوع گوشت استفاده کنید توصیه میشود از قسمت ران گوسفند و یا سر دست گوساله استفاده کنید.
حتما گوشت را در چند نوبت چرخ کنید تا هم راحت پخته شود و هم اینکه داخل گوشت سوسیس خون پیدا نشود.
رزماری پایه و اساس طعم سوسیس است پس میزان مقداری که از آن استفاده می کنید را دقت کنید و بسته به ذائقه خود می توانید مقدار آن را کم یا زیاد کنید.
وقتی گوشت را داخل کاور می ریزید حتما با دست خوب ماساژ دهید تا هواگیری شود.