گوناگون

وبلاگی متفاوت در زمینه های گوناگون

گوناگون

وبلاگی متفاوت در زمینه های گوناگون

طرز تهیه “شیرینی گردویی” یک شیرینی خشک و خوشمزه

 مواد لازم شیرینی گردویی

  • زرده تخم مرغ:4 عدد بزرگ
  • شکر یا پودر قند  :½ پیمانه 
  • وانیل :¼ قاشق چایخوری 
  • گردو:½ 3 پیمانه خرد شده
  • رنده پوست لیمو:¼ قاشق چایخوری ( پوست 1 لیمو) 

شیرینی گردویی

شیرینی گردویی

  ادامه مطلب ...

آشپزی و فرهنگ غذایی گیلان

بدون شک آشپزی گیلانی در مکتب آشپزی ایرانی یکی از جذاب‌ترین مباحث و البته متفاوت‌ترین آن می‌باشد. سرزمین گیلان همچون نگینِ سبزی می‌ماند که بواسطه رشته کوه‌های البرز از سایر نقاط جدا افتاده اما این سرزمین بواسطه اقلیم معتدل و مرطوبِ نیمه گرمسیری و همچنین دسترسی به دریا محیط بسیار ایده آلی برای کشت و زرع انواع مرکبات و البته تولید برنج و ماهی است. همانطور که می‌دانید تفاوت آب و هوایی و اقلیم تاثیر بسزایی در شیوه زندگی و معیشت مردمان دارد، بطوری که برخی گیلان و بطور کل خطه شمال را تافته جدا بافته ایران می‌دانند. از همین بابت فرهنگ غذایی بسیار متفاوت و البته متنوع در گیلان بوجود آمده است.

  ادامه مطلب ...

روش های خشک کردن زرشک در خانه


روش های خشک کردن زرشک تازه: 

• ابتدا شاخه های زرشک را در مکانی تاریک که هوا در آن جریان داشته باشد آویزان کنید بعد از چند روز زرشک ها خشک می شوند آن ها را از شاخه هایشان جدا کنید و بسته بندی کنید اجازه بدهید دانه های زرشک کاملا خشک شوند، که در  مدت نگهداری خراب نشوند.

در این روش زرشک ها خشک رنگ می شوند.

  ادامه مطلب ...