گوناگون

وبلاگی متفاوت در زمینه های گوناگون

گوناگون

وبلاگی متفاوت در زمینه های گوناگون

نان لواش

نان لواش نان ترد و نازکی است که ضخامت آن حدود سه میلی متر میشود و که از خمیر فطیر یا خمیر کم ورآمده پخته می شود. ریشه و اصالت نان لواش متعلق به جمهوری ارمنستان است.

  ادامه مطلب ...

طرز تهیه نان شیرمال

نان شیرمال یکی از نان های خوشمزه و بسیار پرطرفدار ایرانی است که قدمت بسیار زیادی دارد و مانند نان فطیر اراکی بیشتر به عنوان سوغاتی شناخته می شود. این نان خوشمزه را می توانید مانند پن کیک ساده در کنار انواع صبحانه ها سرو کنید.

نتیجه تصویری برای طرز تهیه نان شیرمال

مواد لازم برای نان شیرمال

    • آرد 3/5 پیمانه
    • مخمر 7 گرم
    • شیر برای خمیر 3/4 پیمانه
    • شیر برای روی نان 1 قاشق غذاخوری
    • شکر 1/4 پیمانه
    • آب 1/4 پیمانه
    • تخم مرغ 2 عدد
    • کره 100 گرم
    • نمک 1 قاشق غذاخوری
    • دانه خشخاش برای پاشیدن روی نان

ادامه مطلب ...