گوناگون

وبلاگی متفاوت در زمینه های گوناگون

گوناگون

وبلاگی متفاوت در زمینه های گوناگون

طرز تهیه مرغ خوشمزه سوخاری

مرغ سرخ شده رستورانی که اغلب آن را هوس می کنید، اکنون می توانید به راحتی در خانه درست کنید. دستور العمل آسان و سریع این بخش از آشپزخونه نمناک برای بال مرغ سرخ شده هم خوش مزه می شود.

بنابراین دوستان و خانواده را برای مهمانی به صرف مرغ دعوت کنید و آن ها را با مهارت های آشپزی خود شگفت زده کنید !

آموزش مرغ سوخاری رستورانی در خانه

این دستور برای دو نفر است

  • زمان آماده سازی :1 ساعت و 10 دقیقه
  • زمان پخت :15 دقیقه
  • کل زمان پخت :1 ساعت و 25 دقیقه
  •   

مواد لازم مرغ سوخاری به سبک رستورانی

  • 1 عدد تخم مرغ
  • 1 / 4 قاشق چایخوری نمک
  • 1 / 4 قاشق چایخوری فلفل
  • 1 فنجان آرد سوخاری
  • 1 / 2 قاشق چایخوری نمک
  • 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • 1 قاشق چایخوری پودر سیر
  • 1 قاشق چایخوری پودر زنجبیل
  • 1 قاشق چایخوری پودر پیاز
  • 1 قاشق چایخوری پونه کوهی
  • 1 قاشق چایخوری ریحان
  • 6 عدد ران مرغ
  • به مقدار لازم نان خرد شده

اهم مرینیت کردن مرغ سوخاری رستورانی

چگونه مرغ سرخ شده رستورانی درست کنیم ؟

تخم مرغ را در کاسه بشکنید و کاملا بزنید. نمک و فلفل را به تخم مرغ اضافه کنید و بیشتربزنید. حالا آرد سوخاری را در کاسه بریزید. پودر فلفل قرمز ، نمک ، زنجبیل ، پودر سیر به همراه پودر پیاز، پونه کوهی، فلفل چیلی و ریحان خشک را اضافه کنید. همه چیز را به طور کامل مخلوط کنید .

مزه دار کردن مرغ :

ران مرغ را در کاسه بریزید ، نمک و فلفل سفید را به کاسه اضافه کنید و با دست های خود مخلوط کنید. یک ساعت کنار بگذارید تا خوب مزه دار شود.

آماده سازی مرغ:

بعد از مزه دار کردن ، تکه های مرغ را یکی پس از دیگری بردارید و به ترتیب با مخلوط ادویه، مخلوط تخم مرغ و خرده های نان به طور کامل پوشش دهید. بعد از پوشاندن تکه مرغ، آن را در تابه داغ سرخ کنید. مرغ داغ و ترد، سرخ شده آماده سرو است.


منبع :  ashpazbashi6

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.