طرز تهیه کیک سیب در منزل
برای پخت کیک سیب ابتدا شکر و وانیل و تخم مرغ ها را درون ظرفی مناسب بریزید و این مواد را به کمک همزن هم بزنید تا با یکدیگر به خوبی ترکیب و حجیم شوند.
در مرحله بعدی طرز تهیه کیک سیب شیر را به مایه کیک بیفزایید و مایه کیک را هم بزنید و بعد از گذشت چند دقیقه روغن را به مخلوط مواد کیک بیفزایید و دوباره مایه کیک را هم بزنید.
آرد و بیکینگ پودر را الک نمایید و در سه مرحله مخلوط این مواد را به مایه کیک بیفزایید و با کمک همزن دستی یا لیسک مایه کیک را هم بزنید.
در مرحله بعدی دستور تهیه کیک سیب قالب مخصوص کیک را چرب کنید و مایه کیک را درون قالب بریزید و ورقه های سیب را روی مایه کیک بچینید و روی برش های سیب دارچین بریزید.
قالب را درون فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کرده اید به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه قرار دهید و در اواخر پخت کیک گریل را روشن نمایید تا روی سطح کیک طلایی شود.
در این مطلب طرز پخت کیک سیب را در اختیار شما همراهان عزیز و گرامی قرار داده ایم که امیدواریم از پخت این کیک بی نظیر و خانگی نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید.
منبع: arga