آلو یکی از میوه های خوشمزه فصل تابستان است که علاوه بر طعم بی نظیری که دارد از خواص بسیار زیادی هم برخوردار است. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه کیک آلو را به شما عزیزان آموزش دهیم میتوانید این کیک خوشمزه و پر خواص را به راحتی در منزل تهیه کرده و سرو نمایید.
ابتدا آلو رابه همراه مقداری آب و سه قاشق شکر روی حرارت قرار دهید تا کمی پخته و نرم شود سپس هسته های آن را جدا کرده و داخل مخلوط کن بریزید تا پوره شود.
در مرحله بعد روغن و شکر را در ظرفی بریزید و خوب هم بزنید تا کرم مانند شود، حالا تخم مرغ ها را یک به یک افزوده و خوب هم بزنید و نمک و وانیل را نیز به آن اضافه کنید.
در ادامه آرد و بکینگ پودر الک شده را کم کم داخل مواد بریزد و خوب هم بزنید و در آخر ماست را نیز به مواد تهیه کرده اضافه کنید.
قالب کیک را چرب کرده و نصفمایه کیک را داخل قالب بریزید و روی آن را مواد پوره شده آلو را که با بادام یا گردو مخلوط کردید را بریزید و بعد مواد کیک باقی مانده را روی آن بریزید کیک را برای ۴۵ دقیقه در فری که با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده بپزید.