سوپ مینسترون یکی از پیش غذاهای معروف ایتالیایی است که با پاستا تهیه می شود، این سوپ بسیار مقوی و خوشمزه است و می توان از آن به عنوان یک وعده غذایی استفاده کرد.
مواد لازم برای سوپ مینسترون :
ابتدا پیاز را پوست گرفته و خرد کنید، هویج و کرفس را هم بعد از شستن خرد کنید، قابلمه مورد نظر را روی حرارت قرار داده و روغن زیتون بریزید ، سپس سبزیجات خرد شده را افزوده یک پینچ نمک بپاشید و برای چند دقیقه سبزیجات را تفت دهید تا نرم شوند.
در این مرحله سیر را پوست گرفته و خرد کنید سپس به همراه اورگانو ، آویشن و سبزیجات فصل خرد شده داخل قابلمه بریزید کمی تفت دهید تا بویشان بلند شود.
در ادامه گوجه را خرد کرده و به همراه برگ بو به قابلمه اضافه کنید، سپس فلفل قرمز و فلفل سیاه را بپاشید و آب سبزیجات و آب را اضافه کنیدحرارت را بالا برده تا به جوش آید سپس در قابلمه را نیمه باز بگذارید تا بخار از آن خارج شود. حرارت را تا جایی کم کنید که سوپ از جوش نیوفتد و آرام به جوشیدن ادامه دهد.
بعد از ۱۵ دقیقه در را برداشته پاستا و لوبیا سبز را اضافه کنید و بدون این که در قابلمه را بگذارید اجازه دهید ۲۰ دقیقه دیگر یا تا زمانی که پاستا آماده شود و لوبیا سبز نرم شود بجوشد.
قابلمه را از روی حرارت برداشته برگ بو را از آن خارج کنید. آب لیمو ترش و باقیمانده روغن زیتون را به آن بیفزایید. مزه آن را با ذائقه خود تنظیم کنید لوبیا پخته را اضافه کرده با پنیر پارمزان تزئین نمایید.
خواص هویج: